Samle leads fra alle leadskanaler med ett system

Webskjemaer er en viktig kilde for å skaffe leads – og ofte har bedrifter mange forskjellige skjemaer liggende ute som ikke snakker sammen. Med Proxima får du et system som håndterer alle webskjemaer og samler dem. Dette gjør at bedriften din lettere kan samle og alle innkommende leads, og dermed får mer effektiv leadshåndtering.

Samle alle leadskanaler i ett system

En bedrift har ofte mange ulike leadskalaner. La oss ta bankbransjen som et eksempel: Banker har søknadsskjemaer for banklån liggende ute på samarbeidspartneres nettsider. Ett skjema fører leads inn i én innboks, mens et annet skjema sender leadsene til en annen innboks. I slike tilfeller fører de ulike webskjemaene til en usystematisk organisering av tips. Proxima er en plattform designet for best mulig leadshåndtering. Vår løsning systematiserer og organiserer alle leads fra nettskjemaer, slik at de holdes varme på en strukturert måte. Løsningen vår kan brukes på alle typer webskjemaer, som boliglån, billån, forbrukslån, visningspåmelding, forsikring, osv. Alle leads fra ulike kanaler samles på én plattform. Dette gir bedre organisering og grunnlag for enklere statusoppfølging. Resultatet blir forbedret hit-raten og betydelig økt konvertering.

Treffer kunden når de er interesserte og varme

Når leads fra alle kanaler kan samles i ett system, får du mulighet til å treffe kunden når vedkommende aktivt er på utkikk etter dine tjenester. Det er da kunden er varmest, og muligheten for konvertering høyest. Med Proxima vil også kunden motta en SMS for innhentelse av samtykke, i tråd med GDPR. Dette foregår automatisk rett etter at kundens webskjema er fylt ut. Etter kundens godkjennelse, overføres de til tilgjengelig rådgiver for rask behandlingstid. Løsningen vår sørger på den måten for effektiv kundebehandling etter påmelding over nett.

Proxima validerer telefonnummeret

Ved utfylling av nettskjema om lån, visningspåmelding og annet, blir kunde bedt om å føre inn nummer for å opprette kontakt. Proxima vil da automatisk validere påmelders mobilnummer, i tillegg til at det innhentes et samtykke om at kunden ønsker på bli kontaktet. Slik sikres bedriften din at det kun er reelle søkere som kommer gjennom, noe som også sparer bedriften for tid. Når en bedrift bruker Proxima, får de et eget dedikert telefonnummer som kobles opp til systemet. Det er dette nummeret kunden mottar SMS fra når samtykke skal innhentes. Dermed sørger systemet vårt for at kundeinformasjon blir behandlet i tråd med GDPR.

Ønsker du å lære mer om Proxima?

Proxima sørger for at din bedrift får en effektiv leadshåndtering. Med vår løsning blir leads behandlet mens de enda er varme, og dermed sikres best mulig konvertering. Bransjeløsningen vår er utviklet for bank, eiendom og forsikring, men kan implementeres i alle bransjer hvor effektiv leadshåndtering av avgjørende. Du kan lese mer om hvordan Proxima fungerer her.

Kontakt oss